Om Comboloan


Comboloan grundades år 2000 med ambitionen att genom konsumentmakt kunna förbättra vanliga människors förhandlingsposition gällande bolån. Genom att samla in medlemmars bolåneräntor, sammanställa dessa och omvandla dem till spännande statistik, snurror och kalkyler, blev Comboloan snabbt en välrespekterad sajt dit journalister, bolånetagare och bankpersonal vände sig för att få veta sanningen.

Comboloan är med andra ord en riktig pionjär inom det vi idag kallar ”fintech” och även om verkligheten och tekniken ser lite annorlunda ut idag, så är Comboloans strävan alltjämt att vara en plats dit man vänder sig för att hitta det man söker gällande bolån. Bolån är och kommer alltid att vara Comboloans hjärta och pulsåder, men i tillägg, kommer vi över tid komplettera med andra typer av lån och andra privatekonomiska väsentligheter.

Vi lägger ingen moralisk värdering i en låntagares historik eller vilken typ av lån man önskar, eller vilket syfte man har med lånen. Alltså, oavsett om man lånar för första gången, eller om det är för att köpa en ny bostad, eller för att belåna sin nuvarande bostad, eller för att bara lägga om lånen till förmånligare ränta, eller för att man tidigare ställt till det för sig, eller om man behöver samla lån eller rensa bland krediter, så ligger Comboloans ambition och passion i att hitta den bästa lösningen här och nu för varje individ.

Comboloan har kanske primärt genom åren varit mest känt för sina jämförelser och inte minst förhandlade och prutade räntor som sammanställts för att kunna identifiera vilken bank, i vilket postnummerområde som är mest benägen att förhandla just nu, men också vilka banker som varit bäst över tid. Vi tänker självklart fortsätta med det, samtidigt som vi måste utveckla oss för att fortsätta vara aktuella och relevanta.

Ni som redan är medlemmar vet att som medlem kan man få fram en personlig förhandlingsprofil som bedömer individuell förhandlingsstyrka i förhållande till privatekonomisk styrka och i förhållande till andra medlemmar. Bland medlemstjänsterna finns även en rad utskick där man bland annat kan prenumerera på bevakning av ränteändringar samt Comboloans bolånebarometer.

Området kring tjänster och är ett område som vi nu tittar på att utveckla och vi kikar även på hur vi kan bistå med bättre service till våra medlemmar.

Vi uppskattar när ni, våra medlemmar visar ert engagemang, det är ju faktiskt ni som måste tycka att Comboloan ska fortsätta utmana och vara relevanta. Vi älskar alla glada tillrop vi får, och vi uppskattar lika mycket när vi får kritik eller tips på något som inte fungerarar eller kunde vara bättre, tveka aldrig att skicka oss ett mail på info@comboloan.se

Från er medlemmar och besökare, kan vi bara önska att ni klickar runt bland våra jämförelser, kalkyler, deltar i forumets diskussioner och väljer att använda er av våra Partnertjänster, för det är så vi finansierar vår existens.

Så, har du ännu inte blivit medlem, bli det idag, välkommen! Är du redan medlem, var gärna en Comboloan ambassadör, sprid ordet om Comboloan och bjud in dina vänner (ju fler vi är, ju starkare blir vi), vi kommer vara dig evigt tacksam och kämpa för att utveckla Comboloan in i framtiden.

Tack för ordet!
Fredrik Giers
Ägare Comboloan (var även VD 2007–2009)

Kontakt:

E-post: info@comboloan.se
Tel: 0703-427690